Sound Waves zit niet stil!

Nog nagenietend van een fan-tas-tische workshop vorige week zaterdag stond Sound Waves gisteren alweer klaar om in Hellevoetsluis zich van haar beste kant te laten zien.

Tijdens de zonovergoten Vestingcode van 17 juni waren de muzikale dames te horen in  en rondom het statige gemeentehuis. Van het beladen ‘It is well with my soul’ tot het swingende ‘Lazy day’.  De dames lieten het publiek meegenieten van alles dat wat barbershop rijk is. Zelfs de nieuwste aanwinst ‘Say a little prayer’ werd ten gehore gebracht. In het helderste wit met rode roos liet Sound Waves haar mooiste songs horen in  optredens van drie keer een half uur.

Al snel bleek dat een witte outfit met rode roos niet alleen door Sound Waves was bedacht. Ook de dames en heren van Tintunes hadden zich in rood  en wit gehuld. Over en weer werden complimenten tussen de twee koren uitgewisseld.

Het was een heerlijke dag waarbij het niet alleen zonnestralen regende, maar ook ‘ringing cords’.  Dankzij de organisatie van de Vestingcode was er een uitstekend lunchpakket en was alles tot in de puntjes geregeld.

Vestingcode, bedankt! En tot volgend jaar!