Nieuwe dirigent stelt zich voor

Hallo leuk om kennis te maken. Mijn naam is Norman Ebicilio.
Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van deze geweldige groep vrouwen. U mag mij vanaf nu officieel dirigent en muzikaal leider van Sound Waves noemen.

Ik heb Sound Waves leren kennen als een muzikale talentvolle groep met passie voor muziek en voor elkaar. De gedrevenheid en liefde die zij laten zien is inspirerend. Dit kan niet anders dan een mooi avontuur gaan worden.

Ik ben als kleine jongen begonnen met zingen. Maar koos op latere leeftijd toch eerst voor een universitaire studie in Leiden. Na een jaar psychologie en een paar jaar pedagogiek werd het steeds duidelijker dan mijn pad een andere moest zijn. De muziek was een vanzelfsprekendheid die ik steeds sterker ging voelen. Ik had geen andere keus dit moest het zijn. Ik zie mijzelf als een selfmade musicus maar ik heb veel geleerd van mijn jaren aan de Djam in Amsterdam en van mijn tijd aan de Fontys School of Arts in Tilburg. Het conservatorium van Tilburg voelde als thuiskomen. Een gevoel dat ik nooit meer zal vergeten.

Ik was begin dertig toen ik besloot te stoppen met optreden. Ik voelde dat mijn echte kracht lag in het begeleiden en coachen. Zangcoaching en koordirectie werden mijn nieuwe passies. Ik begon mijn zangmethode te ontwikkelen en ik begon de kracht van geluid te ontdekken. Muziek en in het bijzonder onze stem beweegt ons alle kanten uit. Daarin vinden wij onze weg en worden wij zoals wij bedoeld zijn. Muziek maakt ons vrij en geeft ons de ruimte om te voelen. Dat kan een uitdaging zijn maar de beloning voor getoonde moed is groot.

Samen met Sound Waves ga ik deze ontdekkingstocht maken. Samen gaan we klinken. Dan weer zacht dan weer hard. Heel gecontroleerd en in volledige chaos. De kracht en schoonheid van geluid is ons kompas. Ik nodig u uit om met ons op reis te gaan.