DW202205180001

Onze sponsors:

logo-applicatietechniek-van-der-wal

Applicatietechniek van der Wal

Applicatietechniek van der Wal B.V. uit Ridderkerk is specialist in kunststofvloeren, industrievloeren en bedrijfsvloeren. Ook zijn we Preferred Applicator voor zowel Ucrete als Polyurea. Het aanbrengen van een design gietvloer, het met polyurea waterdichten van een tank, het uitvoeren van complexe betonreparaties, het leggen van ijzersterke Ucrete industrievloeren…

Bezoek de website: www.applicatietechniekvanderwal.nl

logo-globe-plant

Globe Plant

Globe Plant is een modern familiebedrijf, gespecialiseerd in het duurzaam en hygiënisch opkweken van topkwaliteit groenteplanten.
Uw wensen samen met onze kennis en ervaring zorgen gegarandeerd voor de beste teeltstart van uw bedrijf. Door onze compacte organisatie kan Globe Plant soepel op uw planning en teeltbehoeften inspelen.

Bezoek de website: www.globeplant.nl

Moree Management Zuidland

Telefoon: +31 6 48469239
Email: info@assurantiekantoormoree.nl

Machinefabriek Heijnen BV

Machinefabriek Heijnen BV is al sedert 1955 een betrouwbare partner voor het vervaardigen, bewerken en repareren van onderdelen voor machines in vele verschillende materialen zoals staal, roestvrijstaal, aluminium, gietijzer, brons, messing en kunststof. Ook reparaties aan bestaande machines behoort tot onze mogelijkheden.De meest voorkomende bewerkingen die wij uitvoeren zijn (CNC)-draaien, (CNC)-frezen, kotteren, boren, tappen, brootsen en zagen.Wij hebben een ruime materiaalvoorraad zodat acceptabele levertijden kunnen worden geboden.

Bezoek de website: http://www.heijnenbv.nl/

Aangesloten bij: 

logo-balk

BALK

BALK is de landelijke bond voor alle koren en groepen die A capella en lichte muziek op hun repertoire hebben.

Bezoek de website: www.balknet.nl

logo-nkf

Nederlands Koor Festival

Het NKF wil het platform zijn voor de Nederlandse koorwereld door het bevorderen van de kwaliteit van de koorzang en het vergroten en verbreden van de deelname van koren..

Bezoek de website: www.nederlandskoorfestival.nl