DSC_5243_banner

Sponsor worden van Sound Waves?

We go together!

Barbershop is topsport en om tot de beste dameskoren te blijven horen, hebben wij uw hulp nodig! Zoals iedere professionele voetbalclub niet zonder sponsors functioneert, kan Sound Waves natuurlijk ook niet zonder! Diverse bedrijven zijn al jaren enthousiast en sponsoren ons al jaren op financieel gebied in de activiteiten die wij ondernemen.

Uw financiële bijdrage geeft ons de mogelijkheid (inter)nationale coaches uit te nodigen, waardoor wij op niveau kunnen blijven presteren. Daarnaast geeft uw sponsoring ons de kans om een grote show in een theater te geven of nieuwe kleding aan te schaffen.

Kortom, uw bijdrage is onmisbaar!

Als sponsor wordt u met een link op onze website vermeld. Ook vindt er jaarlijks een Special Friends evenement plaats, waarbij u als speciale gast in de spotlights wordt gezet!

Wilt u zich aanmelden of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via het contact formulier.

Onze sponsors:

Lime Creations

Creativiteit maakt het onderscheid…
Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen: van een logo tot een compleet in de huisstijl vormgegeven advertentie, brochure, flyer of website.

Bezoek de website: www.limecreations.nl

Moree Management Zuidland

Prins Bernhardstraat 28
3214 CP Zuidland
Telefoon: +31 6 48469239

Email: henk@momanz.com

logo-applicatietechniek-van-der-wal

Applicatietechniek van der Wal

Applicatietechniek van der Wal B.V. uit Ridderkerk is specialist in kunststofvloeren, industrievloeren en bedrijfsvloeren. Ook zijn we Preferred Applicator voor zowel Ucrete als Polyurea. Het aanbrengen van een design gietvloer, het met polyurea waterdichten van een tank, het uitvoeren van complexe betonreparaties, het leggen van ijzersterke Ucrete industrievloeren…

Bezoek de website: www.applicatietechniekvanderwal.nl

logo-globe-plant

Globe Plant

Globe Plant is een modern familiebedrijf, gespecialiseerd in het duurzaam en hygiënisch opkweken van topkwaliteit groenteplanten.
Uw wensen samen met onze kennis en ervaring zorgen gegarandeerd voor de beste teeltstart van uw bedrijf. Door onze compacte organisatie kan Globe Plant soepel op uw planning en teeltbehoeften inspelen.

Bezoek de website: www.globeplant.nl

Machinefabriek Heijnen BV

Machinefabriek Heijnen BV is al sedert 1955 een betrouwbare partner voor het vervaardigen, bewerken en repareren van onderdelen voor machines in vele verschillende materialen zoals staal, roestvrijstaal, aluminium, gietijzer, brons, messing en kunststof. Ook reparaties aan bestaande machines behoort tot onze mogelijkheden.De meest voorkomende bewerkingen die wij uitvoeren zijn (CNC)-draaien, (CNC)-frezen, kotteren, boren, tappen, brootsen en zagen.Wij hebben een ruime materiaalvoorraad zodat acceptabele levertijden kunnen worden geboden.

Bezoek de website: http://www.heijnenbv.nl/