DSC_5243_banner

Algemene informatie Sound Waves

Vierstemming zingen zonder instrumentale begeleiding, van toffe popsongs, mooie ballads, opzwepende up-tempo’s tot vrolijke musicalnummers, gezongen door 25 enthousiaste vrouwen. Dat is Sound Waves! Deze fijne zanggroep staat onder de bezielende begeleiding van Norman Ebicilio. Wekelijks repeteren wij op woensdagavond van 19.45 tot 22.15. Na afloop van de repetitie wordt er uiteraard vaak genoeg verder gezongen onder het genot van een drankje. De leeftijden van de Sound wives variëren van 30 tot in de 70 jaar. Maar dat gaat heel goed samen omdat zingen nu eenmaal niet leeftijdsgebonden is. Zing je zelf graag en klinkt deze omschrijving je als muziek in de oren? Kom dan een keer langs tijdens een repetitie en doe mee! Wij verwelkomen graag nieuwe leden! En dat is niet voor niets…

Naast de repetities treden wij namelijk ook regelmatig op en zijn we door het jaar heen te bewonderen op verschillende podia. Ook zijn we gedurende de kerstperiode te boeken als kerstensemble, geheel in Dickens-stijl.

Sound Waves is een ambitieus, gezellig en gemotiveerd dames a capella koor waar kwaliteit en gezelligheid hand in hand gaan.

Zie jij jezelf daar wel tussen staan? Kom langs en wie weet zing jij binnenkort samen met ons de sterren van de hemel.