DSC_5243_banner

Algemene informatie Sound Waves

Vierstemming zingen zonder instrumentale begeleiding waarin show, kostuum, choreografie en toneelspel worden samengebracht door 25 enthousiaste vrouwen. Dat is barbershop, beter gezegd Sound Waves! Deze fijne zanggroep staat onder de bezielende begeleiding van Norman Ebicilio. Wekelijks werken wij op woensdagavond van 19.45 tot 22.15 aan toffe popsongs, mooie ballads, opzwepende up-tempo’s en vrolijke musicalnummers. Na afloop van de repetitie wordt er uiteraard vaak genoeg verder gezongen onder het genot van een drankje. De leeftijden van de Sound wives variëren van 30 tot in de 70 jaar. Maar dat gaat heel goed samen omdat zingen nu eenmaal niet leeftijdsgebonden is. Zing je zelf graag en klinkt deze omschrijving je als muziek in de oren? Kom dan een keer langs tijdens een repetitie en doe mee! Wij verwelkomen graag nieuwe leden en dat is niet voor niets…

Naast de repetities treden wij namelijk ook regelmatig op en zijn we door het jaar heen te bewonderen in verschillende theaters. Ook zijn we gedurende de kerstperiode te boeken als kerstensemble, geheel in Dickens-stijl.

Bovendien doen wij elke twee jaar mee aan de Conventie, een nationale barbershopwedstrijd waarbij wij ons keer op keer verbeteren.

De afgelopen jaren hebben wij niet alleen het nationaal brons, zilver en goud behaald, maar in 2013 ook het Europees zilver.

Daarnaast hebben we verschillende keren vanuit het buitenland de titel “International Champion”, met de daarbij behorende medaille, mee naar huis genomen. Prestaties waar wij heel trots op zijn en die we uiteraard ook graag voortzetten!

Kortom, Sound Waves is een ambitieus, fanatiek en gemotiveerd dames barbershopkoor waar kwaliteit, show en gezelligheid hand in hand gaan.

Zie jij jezelf daar wel tussen staan? Kom langs en wie weet zing jij binnenkort samen met ons de sterren van de hemel.