Sound Waves wint Goud!

Nog nooit is er zo hoog gescoord op de Holland Harmony Conventie! Onder de bezielende leiding van Stuart Sides heeft Sound Waves zich niet alleen naar een gouden Nederlandse medaille gezongen, maar ontvingen zij ook zilver op de Europese Barbershop kampioenschappen!
Afgelopen weekend heeft Sound Waves deelgenomen aan de tweejaarlijkse barbershop kampioenschappen in Veldhoven. Dit jaar verzorgde Holland Harmony ook de Europese Barbershop kampioenschappen en dat zorgde voor een geweldig internationaal spektakel.
Zaterdag zong Sound Waves voor 13 internationale juryleden en een overvolle zaal hun twee conventienummers, die werden beoordeeld op zang, muzikaliteit en presentatie. Sound Waves behaalde voor al deze categorieën goud en zong zó goed dat ze de hoogste score ooit behaalde in de nationale competitie. De score bleek zo goed dat er ook nog zilver op Europees niveau behaald werd. Dit maakte het voor Sound Waves en hun dirigent Stuart Sides een onvergetelijke wedstrijd.

De uit Sound Waves ontstane kwartetten Mockingbird, Elements en Trance Mission werden respectievelijk 8e, 5e en 3e bij de nationale kampioenschappen.