Sound Waves staat en zingt niet stil

Ook dit weekend waren de dames van Sound Waves weer in weer. Dit keer tijdens Brielle Achter de Voordeur achter de voordeur van Knuffel & Co, de dierenwinkel op de Lijnbaan.

Tussen de aquaria en de knaagdieren lieten de nachtegalen zich weer van hun beste kant zien. En of het nou de omgeving was of iets anders, de wil om te entertainen stak al snel de kop op.

In een klein ensemble van 10 dames waren ze te bewonderen, maar vooral te beluisteren tijdens een van de gezellige muzikale sessies in de dierenspeciaalzaak. Het publiek neuriede enthousiast mee en zelfs oud- Sound Waver Pia en onze nieuwste muzikale aanwinst Marleen konden het niet laten om met ons mee te zingen. Helemaal ge-wel-dig en supertrots!

En natuurlijk zou sazzy, snazzy en misschien crazy Sound Waves, Sound Waves niet zijn als ze hun muzikaliteit niet spontaan lieten horen op de markt in Brielle. De Sound Wavers liepen bijna letterlijk de voordeur plat die op het podium was geïnstalleerd. Met o.a. One Fine Day en Say a Litte Prayer zong Sound Waves, ondanks de wat grauwe lucht, wederom de sterren van de hemel en liet menig voetganger stil staan om even te luisteren.