Sound Waves doet mee aan sponsoractie van PLUS Trommel

Dit jaar stelt PLUS Trommel, gevestigd op de Moriaanseweg West 56 in Hellevoetsluis, € 10.000,- beschikbaar voor verschillende clubs en verengingen. Sound Waves is er daar één van!

Wanneer u boodschappen doet bij PLUS Trommel dan ontvangt u bij besteding van € 25,- aan boodschappen één PLUS sponsorpunt. Via de speciale actiekast achter de kassa’s kunt u de actiepunten schenken aan uw favoriete vereniging. We hopen natuurlijk dat u kiest voor Sound Waves! Hoe meer actiepunten wij verzamelen, hoe groter het bedrag is dat wij zullen krijgen. Met het geld dat wij aan het eind van de sponsoractie verzameld hebben, willen wij zorgen dat wij er even mooi uit blijven zien als dat wij klinken! Het sponsorbedrag zal daarom ten goede komen van onze showkleding.

Altijd al toegezongen willen worden tijdens het boodschappen doen? Dan heeft u geluk! Sound Waves zal uiteraard een dezer dagen aanwezig zijn bij PLUS Trommel om u toe te zingen en muzikaal begeleiden tijdens uw boodschappenronde. Kortom, genoeg reden om de komende tijd uw boodschappen te doen bij PLUS Trommel!