KerstMIXshow in Theater De Stoep

Afgelopen vrijdag heeft Sound Waves voor een uitverkochte zaal in Theater de Stoep te Spijkenisse een geweldige, hilarische show neergezet.
Alle registers zijn open getrokken. Mede door het geweldige showteam: Judith, Daniëla en Arian en de tomeloze inzet van alle meiden werd de show een groot succes. Maar ook mogen we hierbij de medewerkers van het theater: Dave, Michael & Jim zeker niet vergeten.

Cupido, de Paashaas, Bridget Jones, de Kleine Zeemeermin en nog vele andere onwaarschijnlijke figuren kwamen langs, op zoek naar de ware liefde. En natuurlijk onontkoombaar in December verscheen ook de Kerstman ten tonele, die nota bene bijna aan de ‘horny’ heks werd gekoppeld. Zij zijn uiteindelijk toch maar goede vrienden gebleven. Dit alles werd natuurlijk ondersteund door prachtige barbershop nummers, gezongen door koor, kwartet, octet of duo, maar er was ook een ‘sing-along’ en een zeer komische versie van “Something stupid”.

Alle inspanningen waren zeker niet vergeefs en werden beloond met een daverend applaus van het super enthousiaste publiek. Als toegift, en vooruitlopend op 2016, waarin Sound Waves 30 jaar jong zal zijn, werd het nieuwe logo gepresenteerd, om het vernieuwde jazzy, snazzy, sexy imago uit te dragen.Een geweldige avond die werd afgesloten met een super gezellige “afterglow” in de foyer