HaCo 2012

In het weekend van 30 maart tot en met 1 april heeft Holland Harmony het tweejaarlijkse Harmony College georganiseerd. Koor- en kwartetleden konden deelnemen aan de verschillende coachings en workshops die door diverse binnen- en buitenlandse deskundigen gegeven werden. Naast onze eigen dirigent, Stuart Sides, die meerdere workshops voor zijn rekening heeft genomen, was onder andere het dames-kwartet “Remix” uit Zweden uitgenodigd om een gedeelte van hun repertoire ten gehore te brengen en workshops te geven.

HaCo-2012-winnaar

Ook een aantal leden van Sound Waves had zich ingeschreven voor de HaCo en heeft deelgenomen aan interessante workshops met als afsluiting een ware European HaCo sing contest 2012. Alle deelnemers werden vooraf ingedeeld in een Big Q-chorus, elk vernoemd naar een land, en kregen een daarbij passend lied om thuis in te studeren. Zondag konden zij dit lied aan alle anderen laten horen. Nadat een jury de presentatie had beoordeeld, bleek dat Zweden de welverdiende 1e plaats mee naar huis mocht nemen. Nog nagenietend van het leerzame en gezellige weekend vertrok iedereen ‘s middags weer naar huis.

Dankzij alle vrijwilligers, waaronder Mo, Pauline en Natascha van Sound Waves, is het een geweldig weekend geweest, waar we met veel plezier aan terug zullen denken.