Holland Harmony Convention 2019: “Passion in Harmony”
29 maart 2019
10:00
Veldhoven
Koningshof
Google Map

De Holland Harmony Conventie 2019 is een evenement georganiseerd door de Nederlandse overkoepelende organisatie voor barbershop zangers, Holland Harmony. Het is het grootstebarbeshop evenement in Nederland, en zal in 2019 plaatsvinden in het weekend van 29 t/m 31 maart.

Reeds voor de 19e keer organiseert Holland Harmony deze happening. Koren en kwartetten zullen hun krachten meten in de verschillende competities, beoordeeld door een vakkundige jury. Ook dit jaar zal dit barbershopfeest weer plaatsvinden in de Koningshof in Veldhoven.

Het thema is dit jaar “Passion in Harmony” en staat voor inspireren, verbinden en het (barbershop-) vuur nog meer aanwakkeren en doorgeven. Het wordt een drie dagen durend muzikaal feest waar Sound Waves dit jaar ook weer aan meedoet.

Sound Waves heeft hier al eerder prijzen gewonnen en ook dit jaar zullen we ons weer van onze beste kant laten zien met onze twee songs. We hebben weer een prachtig “package“ voor deze wedstrijd, waar we vol enthousiasme aan hebben gewerkt onder de altijd bezielende leiding van onze dirigent Nicky Salt.